Marczika Kft.
0
...
Orchidea kiállítás a Vajdahunyadárban!
2022.
nov. 4.

Orchidea kiállítás a Vajdahunyadárban!

November 10-13.-ig idén is az ősz legszínesebb rendezvényén találkozhatsz velünk a Magyar Orchidea Társaság által rendezett orchidea és bromélia kiállításon!

A Magyar Orchidea Társaság idén ősszel is megrendezi november 10. és 13. között - ezúttal Őszi zsongás címmel - hagyományos orchidea és bromélia kiállítását a Vajdahunyadvárban. A kiállítás népszerűsége a mindig professzionális szervezés és mesés kiállítási anyag bemutatásának köszönhető - meg persze a gyűjtők és társasági tagok lelkesedésének. Aki egy kicsit is kedveli az orchideákat vagy a virágokat annak ez egy kihagyhatatlan program! Egy csepp melegség a hűvös őszben, tengerny szín és virágkavalkád és persze egy jó lehetőség a hétvégi kiruccanásra és találkozásokra.

Az orchideák és broméliák mellett helyet kapnak minden évben a tillandsiák is valamilyen mértékig - így természetesnek vehetitek, hogy a Marczika Kft. Orchideacsodák és Tillandsia.hu webáruházának kínálatával is találkozhattok az árusító részlegben.

Jelen leszünk kiállítóként is és árusítókként is

A marczika Kft. standjánál megtaláltok minket és válogathattok orchideáinkból, tillandsiáinkból és broméliáinkból. Ezúttal számos olyan orchidea és tillandsia kompozícióval készülünk nektek amiket csak a kiállításon tudtok majd megvásárolni! Gyertek el, csodáljátok meg a kiállítást és találkozzunk élőben is!

A programról, a belépők árairól illetve a rendezvényről részletesebben a Magyar Orchidea Társaság weblapján olvashattok.

 

KÉT HELYEN LESZÜNK EGY IDŐBEN!

Nem baj ha tudjátok, hogy természetesen a rendezvény ideje alatt kertészetünkben a kiszolgálás zavartalanul fog működni - a megszokott nyitvatartás szerint!

0 hozzászólás

Új hozzászólás